IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сръбските дружества на Трейс с нов договор за 3,2 млн. евро

По новия проект ще бъдат ремонтирани 42 км. от общинската пътна мрежа на сръбската община Враня

10:03 | 12.09.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Сръбските дружества на Трейс с нов договор за 3,2 млн. евро

Две от дъщерните дружества на Трейс Груп Холд са подписали нов съвместен договор за поддръжка на пътища в Сърбия. Обединение между Трейс ПЗП Ниш АД и Трейс ПЗП Враня ООД ще ремонтира част общинската пътна мрежа на сръбската община Враня, става ясно от подадено от компанията съобщение до БФБ-София.

Съвместният договор е на стойност от 3,2 млн. евро и е сключен на 7-ми септември, а срокът за изпълнение е 72 дни. Двете дружества ще ремонтират и реконструират 11 участъка от общинската пътна мрежа на Враня с обща дължина от 42 км. Участъците свързват различни населени места на територията на общината, а дейностите по проекта включват отводняване, асфалтиране и поставяне на предпазни огради.

Трейс ПЗП Ниш АД и Трейс ПЗП Враня са специализирани в ремонта и поддръжката на пътната мрежа в Сърбия. Двете дружества работят на територията на 28 сръбски общини и поддържат близо 2 800 км. пътна мрежа. Компаниите разполагат със собствени производствени бази, сред които кариери за инертни материали, 7 асфалтови бази и над 220 строителни машини.

Трейс ПЗП Ниш АД е първото сръбско дружество, което се присъедини към Трейс Груп Холд АД в края на 2014 г. След него беше закупено и пътно-строителното дружество Трейс ПЗП Враня ООД. Двете фирми са водещи в местния строителен бранш и оперират на територията на 28 общини в Сърбия, като поддържат близо 3 000 км пътна мрежа.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:32 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още