IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-скъпо продаваният имот в Маями струва 65 млн. долара

Имението разполага с девет спални

11:24 | 22.10.14 г.
<p>
	<em>Снимка: Coldwell Banker Twitter</em></p>

Снимка: Coldwell Banker Twitter

Най-скъпо продаваният имот в Маями в момента струва 65 млн. долара, пише CNN.

Имението носи името La Brisa и е с площ 6,9 акра (близо 28 хил. кв. метра). Къщата, създадена в средиземноморски стил, разполага с девет спални и е построена през 20-те години на миналия век. Тя е преминала основен ремонт и последно е била продадена преди шест години за 11,5 млн. долара.

"Сегашният продавач е архитект, който е направил всичко да възстанови имота в първоначалния му вид“, твърди агентът на Coldwell Banker Уилям Пиърс.

Къщата разполага с огромен двор с алеи, а почти всяка стая има изход навън и предлага изглед към водата, тъй като имотът се намира на брега на морето.

Отделено е и пространство за акостирането на 21-метрова яхта. В двора има 100-годишни дървета, тропически лозя и огромна морава. Освен това е създадено и изкуствено езеро.

Вътрешният двор разполага с огнище и зони за отдих, а високите палми обграждат красив басейн. Мястото е толкова голямо, че може да събере няколкостотин гости на парти на открито.  

Снимки на La Brisa можете да видите в нашата галерия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:47 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още