fallback

Диньо Добрев: Добрите агенции партнират със строители, които работят прозрачно

Собственикът на Ди Ем Ди Брокерс, специализирана в ново строителство в затворени комплекси, гостува в рубриката на Imoti.net „Доверен брокер“

12:39 | 18.04.17 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Ново строителство в затворени комплекси е темата, която коментира експертът по недвижими имоти Диньо Добрев в новото видео от поредицата на Imoti.net „Доверен брокер“. Неговата агенция Ди Ем Ди Брокерс спечели първа награда в категорията „Агенция за недвижими имоти – малък бизнес“ на вторите „Годишни награди на Imoti.net” за 2016 година.

Най-добрите затворени комплекси за момента са в София, а "Младост" все повече се утвърждава като новия бизнес квартал на столицата, търсен от младите хора. При новото строителство некоректните практики са свързани най-вече с обяви с нереални снимки, занижени цени, но според Добрев е само въпрос на време тези играчи да изчезнат от пазара.

От какво трябва да се интересува купувачът на ново строителство и защо „когато човек купува жилище, купува среда за живот“? Кои са най-атрактивните затворени комплекси в момента? Защо добрите агенции за недвижими имоти партнират само със строители, които работят прозрачно? Отговорите на тези и още важни въпроси вижте във видеото. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:56 | 12.09.22 г.
fallback
Още от Имоти виж още