fallback

Синдиците на КТБ дават под наем два етажа от централата на фалиралата банка

Административна сграда на затвораната банка на площад „Джузепе Гарибалди” разполага със сутерен, първи (партерен) етаж и втори етаж

19:51 | 12.07.18 г.

Синдиците на Корпоративна търговска банка Ангел Донов и Кристи Маринова дават под наем два етажа от централното управление на затворената банка ул. „Граф Игнатиев“ №10, пише на сайта на КТБ.

"Съобщаваме, че стартираме процедура за отдаване под наем на част от административна сграда, която се намира на площад  „Джузепе Гарибалди”, а именно: сутерен, първи (партерен) етаж и втори етаж", гласи обявата.

В съобщението се посочва, че отдаваната под наем част от сградата е предназначена и е използвана до момента за извършване на банкова дейност, като: сутеренът, който се намира на етаж -1 (минус едно), се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор – касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Първият (партерен) етаж се състои от: салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. „Иван Н. Денкоглу”, помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения.

Етажът разполага с вход от ул. „Граф Игнатиев”, както и вход от ул. „Ангел Кънчев”.

Вторият етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:38 | 11.09.22 г.
fallback
Още от Имоти виж още