IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Частен съдебен изпълнител продава къмпинг "Каваци"

Делото е образувано по искане на агенцията за приватизация, която още не може да си събере парите от фирми на бизнесмена Николай Банев

13:09 | 14.01.13 г. 1
Частен съдебен изпълнител продава къмпинг "Каваци"

Частен съдебен изпълнител е обявил за продажба къмпинг „Каваци“, като взискател по делото е Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол (АПСК), показва справка на Investor.bg на сайта на съсловната камара.

Началната цена за терена от близо 35 дка и ресторанта е е близо 1,341 млн. лева. Срокът за заявяване на интерес от потенциални купувачи е до 14 февруари, а наддаването е планирано за 15 февруари.

Къмпингът е собственост на „Хелио Тур с“, зад която стои бизнесменът Николай Банев. Той приватизира терена през 90-те години, а агенцията по приватизация още не може да си събере парите от единия от акционерите във фирмата - „Приват турист“.

Миналата година агенцията успя да продаде къмпинг „Градина“ - един от активите на Николай Банев по Черноморието, на „Камп интернешънъл“.

Освен къмпинг "Каваци", нови собственици се търсят за много хотели и комплекси по Черноморието. Сред най-апетитните са "Гранд Хотел Приморско" и недостроеният комплекс "Буена виста" в Св. Влас.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:01 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 1 rate down comment 0
ladyM
преди 11 години
Никъде не стана ясно как е преминал търга,а датата му беше 15,02,2013?Нима това не е новина?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 0
bulgarian lev
преди 11 години
GOLEMI PRESTAPNICI - VIJTE KAKVA PRIVATIZACIA SA PROVEJDALI. GADNI BOKLUCI - DANO SA V ZATVORA NA ONJA SVJT - ZATVORA NA ADA
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още