IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с правата на СИИ Имоти АДСИЦ стартира на 31 юли

Дружеството предвижда набраните през следващите две години средства да се инвестират в секторите „жилищно строителство” и „земеделски земи”

15:30 | 21.07.06 г.
Търговията с правата на СИИ Имоти АДСИЦ стартира на 31 юли
На 31 юли на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на СИИ Имоти АДСИЦ. Присвоеният код на издадените права на първичен пазар е R1CEEP, става ясно от съобщение на институцията.

Вторичната търговия с правата ще продължи до 11 август с борсов код R2CEEP, а крайната дата за записване на акциите от увеличението е 7 септември 2006 година. Срещу едно право може да се запише една нова акция по номинална и емисионна цена от 1,00 лв.

Борсов член-поемател, извършващ първичната продажба на правата, е ИП Първа финансова брокерска къща ООД, а набирателната сметка е открита в ТБ Банка ДСК.

Учредители на дружеството са Банка Запад-Изток АД с 40% от капитала, СИИ Асетс Мениджмънт с 30% от капитала, и М 2 Агро Трейдинг ЕООД с 30%.

Дружеството предвижда набраните през следващите две години средства да се инвестират в секторите „жилищно строителство” и „земеделски земи”.



 

Свързани компании:

СИИ Имоти АДСИЦ(CEEP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:08 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още