IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търговията с правата на ЦКБ Риъл Истейт Фонд започва от 4 септември

ЦКБ Груп Асетс Мениджмънт ЕАД, което е 100% собственост на Химимпорт притежва 70% от дружеството, докато ЗАД Армеец е с 30% дял

13:17 | 25.08.06 г.
Търговията с правата на ЦКБ Риъл Истейт Фонд започва от 4 септември
На 4 септември (понеделник) на Българска фондова борса ще се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ-София, съобщава БФБ-София.

Времевият интервал за провеждане на аукциона е в периода от 09:30 ч. до 11:00 ч., а борсовият код на правата е R1CCBRE.

Вторичната продажба на емисията ще стартира същия ден и ще продължи до 15 септември. Присвоеният борсов код на правата е R2CCBRE.

Срещу всяко придобито право може да се запише по една от новите акции на фонда по номинална и емисионна цена от един лев. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 12 октомври.

Борсов член-поемател, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, е ТБ Централна кооперативна банка, докато набирателната сметка е открита в ТБ Ейч Ви Би банк Биохим.

ЦКБ Груп Асетс Мениджмънт ЕАД, което е 100% собственост на Химимпорт, притежва 70% от дружеството, докато ЗАД Армеец е с 30% дял.

Свързани компании:

ЦКБ Риъл Истейт Фонд АДСИЦ(CCBR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:23 | 28.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още