IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На 4 септември стартира търговията с правата на Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ

Срещу всяко от 150-те хил. права ще може да се запише една акция с номинална и емисионна стойност от 1 лев

15:39 | 25.08.06 г.
Автор - снимка
Създател
На 4 септември стартира търговията с правата на Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ
Първичната продажба на емисия права от първоначалното увеличаване на капитала на Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ-София ще стартира от 4 септември 2006 г. чрез смесен закрит аукцион, се казва в съобщение на БФБ - София.

Срещу всяко от 150-те хил. права ще може да се запише една акция с номинална и емисионна стойност от 1 лев. Присвоеният борсов код на издадените права на Първичен пазар е R1CAPM.

Вторичната търговия ще тече между 4 и 15 септември, а крайната дата за прехвърляне на правата е 19 септември. Присвоеният борсов код на издадените права на неофициален пазар е R2CAPM, като акциите ще се записват до 12 октомври.

Борсовият член-поемател, извършващ първичната продажба на правата, е ТБ Централна кооперативна банка АД, а банката, в която да бъде открита набирателна сметка, е ТБ Ейч Ви Би банк Биохим АД.

ЦКБ Груп Асетс Мениджмънт ЕАД, което е 100% собственост на Химимпорт, притежава 70% от дружеството, докато ЗАД Армеец е с 30% дял.

Свързани компании:

Кепитъл Мениджмънт АДСИЦ(CAPM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:22 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още