IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН издаде лиценз на Форуком фонд имоти АДСИЦ

Комисията потвърди и проспект за публично предлагане на 165 000 броя обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка

16:13 | 27.09.06 г.
Автор - снимка
Създател
КФН издаде лиценз на Форуком фонд имоти АДСИЦ
На свое заседание днес Комисията за финансов надзор взе решение да издаде лиценз на „Форуком фонд имоти” АДСИЦ да извършва дейност като дружество със специална инвестиционна цел, съобщиха от КФН.

Комисията потвърди и проспект за публично предлагане на 165 000 броя обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка, издадени от дружеството в резултат на първоначалното му увеличение на капитала.

Учредители на дружеството са „Форуком и компания” ООД с 50% от капитала, „Аква - 3” ООД с 20 на сто, договорен фонд „Бенч Марк Фонд – 1” – 13,64 % и ИД „Бенч Марк Фонд – 2” с 16,36 на сто.
 
Изпълнителен директор на „Форуком фонд имоти” АДСИЦ е Делян Добрев, а председател на Съвета на директорите – Росица Гаргова.

Сред инвестиционните планове на дружеството е покупка на производствена сграда на етап груб строеж в покрайнините на Хасково, както и построяване, въвеждане в експлоатация и продажба на вилно селище край Созопол.

Свързани компании:

Форуком Фонд Имоти АДСИЦ(FFI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:12 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още