IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парк АДСИЦ приключи първия си проект на стойност 1,45 млн. лв.

В момента фондът разработва 5 проекта на обща стойност над 40 млн. лв.

13:25 | 16.11.06 г.
Парк АДСИЦ приключи първия си проект на стойност 1,45 млн. лв.
Парк АДСИЦ приключи първия си проект, който представлява изграждането и продажбата на "Вила Парк". Вилата се състои от шест апартамента и 10 ателиета с РЗП от 1200 кв. м. Общата сума на инвестицията е 1,45 млн.лв., а приходите от сключените предварителни договори за продажба до момента са на стойност над 1,9 млн.лв., съобщиха от дружеството.

“Вила Парк” е една от 29-те вили в комплекса “Санта Марина” в гр. Созопол. Проектът и изпълнението на селището е на основния инвеститор ФеърПлей Интернешънъл. Комплексът разполага още с хотел с 250 стаи, 3 басейна, 2 бара и 2 ресторанта.

Очакваната рентабилност е 35%, което ще повлия положително на годишната печалба за 2006 г., на чиято база дружеството планира да раздаде първите си дивиденти.

В момента Парк АДСИЦ разработва 5 проекта на обща стойност над 40 млн. лв. След тяхната реализация инвестициите на дружеството ще бъдат разпределени както следва – 45% в жилищни площи, 25% в офиси, 25% в търговски площи и 5% в урегулирани поземлени имоти.

Основни акционери в Парк АДСИЦ са Феър Плей Интернешънъл АД, Загора инвест ООД, ИП Бетакорп АД, Витазон ООД.

Последната сделка с акциите на дружеството на Българска фондова борса бе сключена на 2 ноември на цена от 1,11 лв. за брой.

Свързани компании:

Парк АДСИЦ(PARK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още