fallback

Гай Кавазаки няма да идва в България

Investor.bg обаче ще подари копия от новата книга на Кавазаки на двама от своите читатели

11:48 | 16.03.12 г. 6
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Известният американски рисков инвеститор, автор и бивш служител на Apple Гай Кавазаки няма да идва в България  през месец май 2012 г., съобщиха за Investor.bg организаторите на семинара.

Кавазаки трябваше да на прави първото си посещение в България по повод специален семинар, озаглавен "Новата бизнес реалност и изкуството да очароваш".

На него той щеше да представи новата си книга „Изкуството да очароваш“, която бе издадена през 2011 г. и бързо се превърна в бестселър на New York Times и Wall Street Journal.

„В следващите дни организаторите ще се свържат поетапно с всички регистрирани участници и ще им възстановят заплатените суми“, съобщават в свое съобщение организаторите.

Към момента на публикация от офиса на Гай Кавазаки не бяха на разположение за коментар относно това или друго евентуално събитие за в бъдеще у нас.

Въпреки това Investor.bg ще спази обещанието си към своите читатели да даде награди на двама от тях – в случая два броя от новата книгата на Кавазаки.

Условията остават същите. За участие в играта е нужно с коментар под статията (тази или предишната) да се включите до 13 май в дискусията:

Споделяте ли и защо идеята на Гай Кавазаки, че ключът към успешните продажби се крие в евангелизма и разбирането, че продажбата на продукт е като продажбата на мечта?

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:38 | 13.09.22 г.
fallback