IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специализация по Дигитален маркетинг и социални медии с магистърска степен от Шефилдския университет

Програмата се основава на съществуващите маркетингови практики и интегрираните към тях дигитални инструменти и приложения за социални мрежи

11:32 | 17.09.13 г.
Автор - снимка
Създател
Специализация по Дигитален маркетинг и социални медии с магистърска степен от Шефилдския университет

Дигиталният маркетинг и социалните медии заемат място със значителна важност в днешния свят на маркетинга. Висшисти и мениджъри от България, които желаят да разширят знанията си и да развиват кариерата си в дигиталната ера на маркетинга, вече могат да го направят с магистърска степен в Шефилдския университет.

Шефилдският университет предлага нова програма в областта на маркетинга: магистърската програма „Дигитален маркетинг и социални медии“.

Университетът е едно от най-старите британски висши училища в класацията „Топ 100 университети в света“ и „Топ 20 университети в Европа“ (20-та позиция в Европа, 66-то място в света, QS Ranking 2013). Той принадлежи към 1% от най-добрите университети в света.

Обучението се провежда през почивните дни по веднъж в месеца в кампуса на ВУЗФ в София. Програмата се осъществява от международния факултет на Шефилдския университет, Сити Колидж, в сътрудничество в ВУЗФ – партньор.

Завършилите получават дипломата директно от Шефилдския университет, Великобритания, и стават част от световната общност от възпитаници на университета. Стойността и статуса на получените знания и диплома по време на обучението се отразява върху перспективите за кариера в Европа и света.

Появата на интернет промени света на бизнеса. Това оказа радикално влияние върху маркетинговите практики, след като дигиталните и онлайн маркетинг инструменти спечелиха значително предимство в тази област.

Магистърската програма „Дигитален маркетинг и социални медии“ цели да даде на студентите нови знания за инструментите за дигитален маркетинг и социални медии. Програмата се основава на съществуващите маркетингови практики и интегрираните към тях дигитални инструменти и приложения за социални мрежи, така че студентите да намерят своето място в бума на дигиталната ера.

Завършилите програмата „Дигитален маркетинг и социални медии“ ще бъдат подготвени да отговорят на нуждите на всяка маркетингова позиция и да използват своите авангардни знания и за тяхната компания, и за своето лично развитие.

По време на всяка учебна година академичната програма е изпълнена с маркетинг събития, срещи с фирми, лекции от успешни маркетингови мениджъри и специалисти по социални медии и семинари. Комбинацията от модерни методи на преподаване и активности предлага на студентите добро разбиране за света на маркетинга.

Освен че е много интересна и иновативна, магистърската програма „Дигитален маркетинг и социални медии“ ще подготви студентите за разнообразни и интересни възможности за кариера като мениджъри дигитален маркетинг, специалисти по социални медии и други. Много възпитаници на Шефилд днес са успешни маркетинг мениджъри в целия свят.

Все още тече периода за прием.

Информация: www.city-sheffield.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:40 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още