IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Office 1 Superstore вече няма да е партньор на М-Тел

В магазините от веригата вече ще може да се закупуват само предплатени карти и да се зареждат ваучери

09:44 | 20.01.12 г.
Автор - снимка
Създател
Office 1 Superstore вече няма да е партньор на М-Тел

От вчера Office 1 Superstore вече не е част от партньорската мрежа на М-Тел, съобщиха от мобилния оператор.  

От днес във веригата магазини клиентите на първия телеком ще могат да закупуват само Prima карти и да зареждат ваучери, както и да заплащат сметките си през Easy Pay.

Всички останали продукти и услуги на М-Тел ще могат да бъдат закупени в останалите 500 търговски обекти в цялата страна, част от които са веригите Handy, Mobi и Technopolis.

Освен в  собствените магазини и партньорската мрежа, своите задължения клиентите могат да погасят още през e-Pay и банкомат, чрез услугите ДСК Директ на банка ДСК и „Електронни битови сметки“ на Алианц банк, с картите на Транскарт и E–CARD, както и през Ebg.bg, EasyPay и Браво Инвестмънтс, поясняват от оператора.

Office 1 Superstore се представлява в България от мастър франчайзера „Кооперация Панда“, начело на която от края на 2010 г. е Елка Каменова-Цанкова. Компанията е най-голямата верига магазини за продукти и услуги за офиса и дома в България и има повече от 166 обекта и над 1700 служители. Близо половината от обектите на  компанията се управляват от външни партньори по франчайзингова програма. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:27 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още