IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестра на Марк Зукърбърг вече работи за Google

Изглежда повече членове на семейство Зукърбърг вече са служители на Google, отколкото на Facebook, става ясно от туит на другата сестра на Марк

09:56 | 01.08.12 г.
Автор - снимка
Редактор
Сестра на Марк Зукърбърг вече работи за Google

Изглежда, че по-малката сестра на главния изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг, Ериъл Зукърбърг, вече е служител на Google, съобщава CNBC.

Според блога на Ериъл тя е младши продуктов мениджър в маркетинговата компания на социалната мрежа Wildfire, която Google придоби вчера.

Ранди, по-голямата сестра на Марк, работеше за Facebook от 2005 до 2011 г., а в момента е продуцент на телевизионното риалити шоу Silicon Valley, което ще се излъчва по телевизия Bravo.

Ранди обяви в туит за новия работодател на Ериъл, но намекна също, че и друг член на семейство Зукърбърг може би също работи за Google.

„Поздравления за Wildfire! Сега вече официално повече членове на семейство Зукърбърг работят за Google, а не за Facebook! # Неловко ;)“, пише Ранди в своя туит.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:39 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още