IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият модел iPhone 7 Plus е изчерпан ден преди да се появи в магазините

Клиентите ще могат да продължат да правят поръчки онлайн

20:29 | 15.09.16 г.
<p>
	<em>Къмпингуващи очакват новия iPhone 7 пред магазин на Apple в Сидни, Австралия. Снимка: Ройтерс</em></p>

Къмпингуващи очакват новия iPhone 7 пред магазин на Apple в Сидни, Австралия. Снимка: Ройтерс

Първоначалните количества от iPhone 7 Plus са продадени в световен мащаб, докато Apple се подготвя да пусне своето ново устройство в магазините, съобщи Ройтерс, позовавайки се на изявление на компанията.

Доставките на по-големия размер на новия телефон на Apple са изчерпани във всички нюанси, а по-малкият iPhone 7 също е продаден в черен цвят.

Клиентите, които ще влязат Apple Stores в петък, няма да могат да закупят телефони на място, но ще могат да продължат да правят поръчки онлайн на желаните от тях модели.

"Искрено благодарим на нашите клиенти за проявеното търпение. Работим усилено, за да може всеки да държи своя нов  iPhone  в ръцете си, колкото е възможно по-бързо”, заяви говорителката на Apple Труди Мюлер.

Компанията представи своя нов телефон в Сан Франциско по-рано този месец.

Този път технологичният гигант няма да спази традицията и ще се въздържи от изнасянето на данни за продажбите през първия уикенд , твърдейки, че цифрите ще бъдат отражение по-скоро на доставките, а не на търсенето.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:41 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още