IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Uber набира служители в София

Компанията за споделено пътуване откри две позиции към българския си екип

11:20 | 27.08.17 г.
<p>
	<em>Снимка: careersinfo.uber.com/sofia-engineering</em></p>

Снимка: careersinfo.uber.com/sofia-engineering

Американската компания за споделено пътуване Uber Technologies набира служители в България, разкриват обяви, публикувани на нейния уебсайт.

От информацията става ясно, че Uber има две отворени позиции - за софтуерен инженер и за старши мениджър по инженерните въпроси.

Статията, в която са представени вакантните позиции, носи името “Решавайте несравними глобални технически предизвикателства в сърцето на София с Uber”.

“Ние правим градовете по-безопасни, по-умни и по-свързани”, сочи текстът към една от обявите, допълвайки, че компанията “носи възможности на милиони хора по целия свят”.

В допълнение към обявените позиции, Uber е публикувала кратки интервюта с няколко от членовете на българския си екип, които се занимават с данъчни въпроси, софтуерно инженерство и мениджмънт.

От Uber посочват, че процесът по набиране на служители включва четири етапа - подаване на онлайн кандидатура, интервю с екип за подбор на персонал, интервю в офиса на компанията и за финал отправяне на оферта.

Компанията е стартирала и рекламна кампания във Facebook във връзка с обявите за търсене на нови кадри в България. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 19:26 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още