fallback

С новия си смартфон P30 Pro Huawei преоткрива перископа

Функцията HUAWEI Dual-View позволява заснемане на два клипа едновременно, например в близък план и широкоъгълна сцена

16:31 | 26.03.19 г. 8
Автор - снимка
Създател

Точно в деня, в който китайският президент Си Дзинпин е в Париж за среща с френския президент Манюел Макрон, германския канцлер Ангела Меркел и председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, технологичният концерн от Шънджън Huawei представи във френската столица своите нови модели смартфони HUAWEI P30 и HUAWEI P30 Pro. 

В началото на събитието бяха прожектирани приветствени изказвания от мениджъри на редица западни мобилни оператори - Telefonica, Vodafone и Orange - може би продължение на кризисния пр и усилието на китайската компания да убеди западните правителства, че може да ѝ се има доверие и че не бива да се изключва от надпреварата за 5G оборудването.

Новите смартфони от серията P30 са снабдени с най-високо технологичната система от камери на компанията, която пряко конкурира професионалните камери благодарение на нов SuperSpectrum сензор, SuperZoom оптика и нова Time of Flight (TOF) камера. Допълнение към всичко това е усъвършенстваната OIS и AIS стабилизация на изображенията.

В България HUAWEI P30 и HUAWEI P30 Pro ще бъдат налични в търговската мрежа още утре, 27 март, а цената на най-скъпия модел P30 Pro ще е малко под 2000 лева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:57 | 09.09.22 г.
fallback