IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проекти за техническа помощ за 2 млн. лв. спечели община Козлодуй

По-мащабният проект е за помощ за подготвянето на известиционна програма за водния сектор на град Козлодуй

13:16 | 18.11.08 г.
Автор - снимка
Създател
Проекти за техническа помощ за 2 млн. лв. спечели община Козлодуй

Два проекта за техническа помощ по оперативната програма „Околна среда“ към Министерство на околната среда и водите на обща стойност 2 млн. лв. е спечелила община Козлодуй, съобщиха от общината.

Единият от проектите е за техническа помощ за подготовката на 25-годишна инвестиционна програма за водния сектор на град Козлодуй. По него ще бъдат направени анализ за социална поносимост на програмата, прединвестиционни проучвания, обследване на целия воден цикъл с цел изработване на графични материали, отразяващи съществуващата в момента ситуация. Общата стойност на проекта над 1,383 млн. лв.

Близо 600 хил. лв. ще получи общината от оперативната програма за техническа помощ за подготовка на проект за управление на отпадъците в регион Оряхово. Предвиждат се цялостен анализ на системата за управление на отпадъците в общината, прогноза за количеството и състава им и прединвестиционно проучване за изготвянето на работен проект.

Предстои официално подписване на договорите в МОСВ и обявяване на обществена поръчка за избор на изпълнител.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:15 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още