IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фонд Земеделие ще преразгледа офертите в обществена поръчка за "Училищен плод"

Разплащателната агенция няма да обжалва решението на КЗК да отмени избора на изпълнител за социологическо проучване за схемата

11:16 | 08.04.11 г.
Автор - снимка
Създател
Фонд Земеделие ще преразгледа офертите в обществена поръчка за "Училищен плод"

Държавен фонд „Земеделие” (ДФЗ) няма да обжалва решението на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК), която отмени като незаконосъобразно решението на бившия изпълнителния директор на ДФЗ Светослав Симеонов за избор на изпълнител на обществена поръка с предмет: „Избор на консултант за извършване на оценка на прилагането и ефективността на схема „Училищен плод”.

ДФЗ няма да обжалва решението на КЗК пред Върховния административен съд и ще предприеме съответните действия по изпълнението му, съобщиха от фонда.

След изтичане на срока за обжалване ще бъдат разгледани отново постъпилите оферти. Част от предмета на поръчката е изготвянето на социологическо проучване за ефективността на схемата „Училищен плод”. Това включва анкетирането на деца от над 100 учебни заведения в 28-те областни градове в страната. Изпълнителят трябва да изготви и анализи и доклади с констатации и препоръки за прилагането на схемата и през следващи периоди.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:01 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още