IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След проверка Борисов ще реши за оставките в министерството на земеделието

Премиерът проверява сигнал за замяна на земеделска земя, преотстъпена за фотоволтаици. От това зависи дали зам. министър Светлана Боянова ще остане на поста

14:47 | 19.05.11 г. 1
След проверка Борисов ще реши за оставките в министерството на земеделието

Министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че по негово нареждане се прави проверка за преотстъпването на 300 декара обработваема земеделска земя за изграждане на фотоволтаици, предаде БТА.

Ако се докаже, че това е станало неправомерно, ще поискам оставката на виновните. Това заяви премиерът в отговор на журналистически въпрос за евентуалните кадрови промени в Министерството на земеделието и храните.

Борисов не пожела да отговори чия оставка ще поиска, точно кого проверяват и кой е отговорен за сделката. Но обеща повече информация след приключване на проверката.

Името на зам.-министър Светлана Боянов беше замесено като обект на кадрови рокади още вчера, когато анонимни източници от Министерския съвет бяха съобщили пред журналисти за евентуалното й отстраняване.

От министерството на земеделието многократно опровергаха слуховете, като обясниха, че Боянова нито е подавала оставка, нито някой я е искал.

След последната информация за неправомерната замяна от ведомството на този етап отказват коментар.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:21 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
the_evil_lord_Darth_
преди 12 години
Следвайки Директивите на предателството Европейски Съюз повтаряте това което са ви казали: Начукайте си го до дъно и Вие повтаряте същото карайки всички в държавата да си го *** до дъно та да направите кефа на предателството спрямо Националната валута наречено Евро и производно на предателството Европейски Съюз. До кога ще правите кефа на МВФ и на Строс Кан, докато му отворя вратите не за трибуната, а за арената в Римския Колизеум и докато го срещна с някой надарен от Кеч Мания да му върне всичките глупости наведнъж отзад и отпред ли? Водейки най-старата отчетност на света - Отчетността на Колизеумът на Рим от времето на Вълчицата до времето на Междузвездни войни Ви обещавам Строс Кан да го минат в затвора и да го повторят та да знае смисъла на думата Курумпиран докато схване истинския й смисъл!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още