IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зам.-министърът на земеделието Светлана Боянова остава на поста си

След окончателния доклад на Сметната палата ще бъде решено за оставката на председателя на Стопанската академия, съобщи Мирослав Найденов

12:33 | 25.05.11 г. 1
Зам.-министърът на земеделието Светлана Боянова остава на поста си

Заместник-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова остава на поста си. Това съобщи след днешното заседание на Министерския съвет агроминистърът Мирослав Найденов, предаде БТА.

Найденов посочи, че премиерът е приел заключението от доклада за проверката за действията на неговия заместник, извършена от инспектората на ведомството.

Документът показва, че няма извършени нарушения или превишаване на правата от страна на Светлана Боянова, каза министърът. И допълни, че единственото, което е направила Боянова в качеството си на изпълняващ длъжността министър, докато Найденов е бил в командировка в Брюксел, е да подпише едно уведомително писмо.

Найденов каза, че е получил предварителен доклад на Сметната палата от проверката в Селскостопанската академия. След като предварителният доклад стане основен, ще внеса искането за смяна на председателя на академията, допълни министърът.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:09 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Toranaga
преди 13 години
Goliama aktivnost po wissokite etaji na wlassta!!!! 1 podpiss :-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още