IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кабинетът отпуска 1,5 млн. лв. на МВР за извънреден труд

Средствата са заради допълнителните изработени часове, дължими осигуровки и разходи за опазване на обществения ред

14:04 | 30.07.13 г. 1
Кабинетът отпуска 1,5 млн. лв. на МВР за извънреден труд

Кабинетът одобри допълнителни бюджетни кредити в размер на 1,5 млн. лв. по бюджета на Министерството на вътрешните работи (МВР), с които ведомството да се разплати за извънредния труд, дължимите осигурителни вноски и разходи за организиране на охраната и опазване на обществения ред. 

В Държавен вестник бе обнароднвано постановлението на Министерския съвет от 25 юли, с което кабинетът реши средствата да бъдат отпуснати. Те се осигуряват чрез преструктуриране на разходите по централния бюджет за 2013 г., уточнява се в постановлението на МС.

"Министърът на финансите по предложение на министъра на вътрешните работи да извърши налагащите се промени по съответните бюджети за 2013 г. по реда на Закона за устройството на държавния бюджет", казва се още в обнародваното постановление.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:46 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 3 rate down comment 2
stoiloff
преди 10 години
Колко законно е това? Дали няма да послужи за "стимул" към служителите на МВР да засилят насилието над мирно протестиращите граждани! Вдигнете заплатите на полицаите! Дайте им повече права за самозащита , но и по строги наказания при нарушаване на законите!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още