IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иновации в машиностроенето и бизнес инициативи Интер Експо Център

За втора поредна година на изложенията ще бъдат проведени и двустранни срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер

09:43 | 03.02.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Иновации в машиностроенето и бизнес инициативи Интер Експо Център

В периода 5 - 7 март 2014 година в Интер Експо Център - София ще се проведат специализираните индустриални изложения MachTech & Metal, IFAM и Intronika. Изложбите ще представят нововъведения в машиностроенето и инструменталната екипировка (MachTech & Metal), в автоматиката, роботиката и мехатрониката (IFAM) и в сектора на професионалната и промишлената електроника и компоненти (Intronika).

Участие до момента са заявили както нови, така и утвърдени на пазара компании. Те ще предложат на вниманието на посетителите новости в индустриалната област, машини, решения за оптимизиране на работния процес.

За втора поредна година на изложенията ще бъдат проведени и двустранни срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking. Инициативата се организира от Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.

През 2013 г. в рамките на един ден от изложбите участие в В2В MatchMaking взеха 63 български и чуждестранни компании. През настоящата година интересът към събитието е още по-голям, особено от страна на българските фирми. Участие са заявили още представители на бизнеса от Италия, Германия, Великобритания и др.

Крайният срок за регистрация на компании, желаещи да вземат участие в В2В MatchMaking, наближава – 16 февруари. Това може да стане на специализирана интернет страница. Следващият етап от подготовката на събитието включва потвърждаване на приетите срещи и изготвянето на график за тяхното провеждане.

През 2014 г. организаторите подготвят една интересна инициатива - кариерен форум „Аз, инженерът“, насочена главно към младите инженерни кадри в България. Неговата цел е да срещне представители на иновативни компании с дейност в страната, мотивиращи инженерите в България и провеждащи социално-отговорна политика, насочена към младите специалисти в бранша. По време на „Аз, инженерът“ се предвиждат презентации, демонстрации и „работилници“.

Повече информация можете да намерите на сайтовете на изложбата MachTech & Metal и на Интер Експо Център – София.

Investor.bg е медиен партньор на събитието

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:37 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още