IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Столичният общински съвет прие бизнес плана на "Топлофикация-София"

До края на годината ще се подменят над 37 км от топлопреносната мрежа

16:09 | 10.04.14 г. 1
Столичният общински съвет прие бизнес плана на "Топлофикация-София"

Столичният общински съвет прие бизнес плана на "Топлофикация - София" за 2014 година. В него е записано, че ще бъдат подменени 37 километра топлопреносна мрежа, ще бъдат изградени две нови когенериращи инсталации и модернизирани други четири съоръжения, съобщи БТА.

В този бизнес план са заложени неща, които ръководството получи като задача преди 3-4 години, когато започна работа, коментира кметът Йорданка Фандъкова. Тя посочи, че едно от тези неща е подобряването на работата с клиентите, като акцентира върху една от вече реализираните мерки - отпадане на лихвите върху прогнозни сметки.

Проблемите на "Топлофикация-София" не са чисто общински, каза още столичният кмет. Столична община е собственик на дружеството, но зад цялата регулация на входа и на изхода на дружеството стои държавата”, заяви Фандъкова.

Заместник-председателят на СОС Николай Стойнев заяви, че бизнес планът е важен не само за 2014 г., а и за следващите няколко години, тъй като сега започват инвестиции в нови мощности.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:15 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Internet
преди 10 години
Държавните престъпници от Столична община - начело с онази ГЕРБ-аджийската даскалица по руски, да кажат веднага и на всеослушание най-накрая по колко лева събират данъци и такси от всеки един столичен район и колко от тези пари са се върнали там като инвестиции.Крадлива и смрадлива милиционерска ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още