IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Параходство българско речно плаване" АД търси изпълнителен директор

Срокът за кандидатстване изтича на 1-ви декември тази година

17:30 | 06.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
"Параходство българско речно плаване" АД търси изпълнителен директор

"Параходство българско речно плаване" АД, създадена през март 1935 г. и утвърдила се сред превозвачите на дунавския транспортен пазар, търси да назначи изпълнителен директор. Компанията обслужва товарооборота на крайдунавските страни и транзите между Западна и Източна Европа.

Изпълнителният директор ще има задачата да управлява и координира функционирането на дружеството в съответствие с целите и политиките, определени от НС и УС, да организира и отговаря за изпълнение решенията на Общото събрание и УС. Освен това ще трябва да участва активно в подготовката и вземането на решения от Управителния съвет на дружеството, да участва в изготвянето на дългосрочните и краткосрочните бизнес планове на кимпанията, като следи и носи отговорност за тяхното изпълнение.

Сред задачите му ще бъде да следи за развитието на пазара на превозите по реда Дунав и да предлага на Управителния съвет решения за търговска политика, експлоатация на флота и оптимизация работата на дружеството.

Изпълнителният директор трябва да създава и поддържа дългосрочни отношения с новите и потенциални клиенти на дружеството, да участва и да носи отговорност за подоготовката, подписването и изпълнението на договорите, сключени от дружеството.

Сред задачите му е е да анализира функционирането на дружеството и неговите дирекции и отдели, като прави предложения за оптимизация на структурата , числения състав и неговата квалификация.

Освен това той носи отговорност за функционирането и резултатите на търговския отдел, отдел експлоатация и техническия отдел на дружеството. Той участва и носи отговорност за съставянето на годишните бюджети на дружеството.

Препоръчително е човекът, който ще заеме поста, да има висше образование по специалностите Корабоплаване и Експлоатация на флота по река Дунав. Компанията изисква минимум 10 години опит в областта на речните транспорт и спедиция, както и владеенето на английски и немски език. Руският език е предимство.

Освен това е необходимо кандидатите да познават международните счетоводни стандарти и данъчни закони, да имат познания в областта на българското и международното морско търговско право. Изисква се компютърна грамотност и владеенето на Microsoft Office. Необходимо е удостоверение за професионална компетентност за превоз на товари по вътрeшните водни пътища е предимство. Компанията търси кандидат с отлични мениджърски, комуникационни и преговорни умения.

Работното място е в град Русе.

Всички, които се интересуват от позицията и смятат, че отговарят на горепосочените изисквания, могат да изпратят актуална автобиография и по своя преценка мотивационно писмо на адрес гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 279 А, офис 26, както и на имейл адрес office@bulshipping.eu. Срокът е до 01.12.2014 г.

На интервю ще бъдат поканени одобрените по документи кандидати. Параходство БРП АД гарантира конфиденциалността на представената от всеки кандидат информация, в съответствие със ЗЗЛД.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:25 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още