IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Компании създават интерактивен документ за мястото на иновациите в бизнеса

Той ще включва анализи, данни и ще търси общи решения на проблеми

13:24 | 03.02.15 г.
Компании създават интерактивен документ за мястото на иновациите в бизнеса

Бизнес компании и организации в България ще създадат общ интерактивен документ, наречен „Мястото на иновациите в българския бизнес“. Той ще включва анализи, проучвания, данни, проблеми и търсене на общи решения за преодоляването им.

Около това решение се обединиха участниците в дискусията по време на форума „Фабрика за иновации: Възможности и тенденции пред българския бизнес. Опции за финансиране, европейски фондове“.

Планира се документът да бъде актуализиран периодично и да продължава да бъде развиван. За целта ще бъдат отбелязвани настъпилите промени, както и актуална и полезна информация. Място в него ще намерят и нови анализи и решения.

Предвижда се още вписването на данни за възможностите за финансиране на иновациите, които са предлагани от европейските структурни инвестиционни фондове, както и включването на практически примери за реализирани иновации.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:39 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още