IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В рамките на MachTech&InnoTech и Вода София ще се проведат бизнес срещи

Международните събития за индустриална техника и воден мениджмънт ще се състоят на 12 и 13 март

08:30 | 20.02.15 г.
Автор - снимка
Създател
В рамките на MachTech&InnoTech и Вода София ще се проведат бизнес срещи

Регистрацията за двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking, които ще се проведат по време на MachTech&InnoTech и Вода София вече е отворена. Срещите ще се проведат съответно на 12 и 13 март, като крайният срок за кандидатстване е до 28 февруари. Организират се със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.

Изложенията за индустриална техника и воден мениджмънт са единствените бизнес форуми в страната, по време на които се провеждат двустранни бизнес срещи за участниците в двата сектора. В рамките на един ден събитието дава възможност за осъществяването на над 100 срещи между заинтересованите компании. Представянето на участниците се допълва и от екип от експерти, който е на разположение през цялото време.

През 2014 г. близо 60 компании от секторите металургия, машиностроене, пластмаси и полимери и в сферата на услугите участваха в MachTech&InnoTech, като се включиха фирми от Англия, Турция, Италия, Гърция и Сърбия.

Тази година за първи път B2B MatchMaking ще се проведе и по време на Вода София.

Регистрация за срещите може да направите онлайн на уебсайта на събитието. Нужно е да попълните контактни детайли и данни за фирмата и лицето, което ще участва в срещите, както и да изберете в коя от двете B2B сесии (сутрин и следобед) желаете да вземете участие или в двете.

Следващият етап е да попълните описание на фирмата, сфера на дейност и необходимите детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници. Тогава ще изберете и местен EEN партньор, който ще ви помага в комуникацията по време на събитието - например Българска стопанска камара.

След като се регистрирате, трябва да създадете корпоративен профил с описание на продуктите и услугите, които предлагате, и вида партньорство, което предлагате или търсите. Създаването на фирмен профил е важно, защото той ще бъде вашето представяне пред останалите участници.

Финалният етап от програмата е да заявите срещи с компании по ваш избор и съответно да отговорите на поканите към вас. След крайния срок всеки участник може да намери финалния график на събитието.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:24 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още