IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пътната агенция обяви търговете за поддръжка на старите участъци от Хемус и Тракия

Двете поръчки са на обща индикативна стойност 35 млн. лева

14:47 | 21.03.15 г.
Автор - снимка
Редактор
Пътната агенция обяви търговете за поддръжка на старите участъци от Хемус и Тракия

Агенцията “Пътна инфраструктура” обяви обществените поръчки за текущ ремонт и поддържане на старите участъци от автомагистралите „Хемус“ и „Тракия“, съобщават от пътната агенция.

Процедурата за “Хемус” е с индикативна стойност 15 млн. лева, а за “Тракия” – за 20 млн. лева.

Поръчката за магистрала “Хемус” е за превантивно, текущо, зимно поддържане и ремонтно-възстановителни работи при аварийни ситуации на участъка от София до Ябланица и още 3 км пътна връзка “Прелок”. Процедурата включва и поддържане на принадлежащите пътни връзки, както и на осветлението в тунелите „Витиня“, „Топли дол“, „Ечемишка“ и „Правешки ханове“.

Процедурата за “Тракия” е за зимно и текущо поддържане на участъка от София до Стара Загора, на пътната връзка с магистрала “Марица”, принадлежащите пътни връзки и осветлението на тунела “Траянови врата”.

Срокът за изпълнение на обществените поръчки е 48 месеца. Срокът за подаване на документи от кандидатите е 4 май, а офертите се планира да бъдат отворени на 5 май.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:03 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още