fallback

Слави Трифонов ще търси хора, които да управляват България

Шоуменът определи днешната политическа класа като некадърна и неморална

16:45 | 15.09.17 г. 6
Автор - снимка
Създател

Шоуменът Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа", обяви водещият в позиция, изпратена до медиите.

В нея той отправя нови критики към сегашните политици и нарича днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Тъжна, тъжна, тъжна работа", констатира Слави.

Той пише, че референдумът продължава, за да доведе до отвоюване на гражданските права на народа. Повод за това били постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност от страна на политическата класа и трите милиона, гласували в допитването от миналата година.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал, за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов.

Той уточнява, че това не значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", пише още водещият.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Още новини от Dnes.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:54 | 12.09.22 г.
fallback