IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Йорданка Фандъкова: София показа, че е дясна

В общинския съвет определено ще има присъствие на десните партии, за да продължи политиката на прозрачност и работа, допълни още столичният кмет

22:37 | 27.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Софиянци показаха, че имат вярната преценка и желаят развитието на София да продължи. Това бе коментарът на столичния кмет Йорданка Фандъкова след първите резултати от местния вот в неделя.

София показа, че е дясна, заяви Фандъкова. В общинския съвет определено ще има присъствие на десните партии, за да продължи политиката на прозрачност и работа, допълни още тя.

На въпрос на журналисти дали на предстоящия балотаж срещу Мая Манолова ще очаква подкрепата на други десни партии тя посочи, че е готова на разговори с десните политически сили. Според нея с днешния вот „софиянци показаха, че има добри и прагматични решения в програмите на ГЕРБ“. Фандъкова поздрави за добрия резултат на изборите на партиите от коалиция „Демократична България”. 

На балотажа ще разчитам на подкрепата на всички столичани, с които работихме толкова време, коментира още тя.

За десет години сме направили много, но имаме и пропуски, готови сме да променим работата си. Така разчитам посланията на хората, каза още столичният кмет. Според нея резултатите на днешния вот „много ясно“ показаха волята на софиянци.

Вярвам, че жителите на столицата не могат да бъдат лесно манипулирани с думи за промяна, когато става дума за подмяна, допълни още Фандъкова.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:19 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още