IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Закани за радикални действия в 40-я ден на протестите

Протестиращи нахлуха в сградата на Министерството на правосъдието с искане за оставката на министър Данаил Кирилов

12:03 | 17.08.20 г.
<p>
	<em font-size:="" pt="" style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: ">Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

Протестиращите се заканват от днес недоволството им да премине и в по-радикални действия с нови блокади на кръстовища и институции, съобщава БНР.

Протестиращи днес нахлуха в сградата на Министерството на правосъдието, съобщава БГНЕС. Те са подготвили оставката на Данаил Кирилов и искат да се срещнат с него, за да я подпише. 

Тълпата настоява за среща с министъра на правосъдието Данаил Кирилов.

Демонстрантите влязоха в спор с охраната на сградата, след като стана ясно, че министърът на правосъдието още не е дошъл на работа.

В 40-тия ден на антиправителствени протести в столицата остават блокирани трите възлови кръстовища - Орлов мост, при Ректората и при площад "Независимост".

Протестиращите се заканват от днес недоволството им да премине и в по-радикални действия с нови блолади на кръстовища и институции. 

Исканията на протестиращите остават същите - оставка на правителството и главният прокурор Иван Гешев.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:04 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още