fallback

Борисов: Естествено, че има проблем с бюджета

Аз имам проблем с бюджета от миналата година, откакто дойде COVID-19, заяви бившият премиер

11:58 | 29.05.21 г. 6
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Естествено, че има проблем с бюджета. Аз имам проблем с бюджета от миналата година, откакто дойде COVID-19. Сега от какво се оплакват, COVID-ът си замина.

Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов на поредната си среща с младежи от партията, цитиран от БГНЕС. Срещата се проведе в централата на партията в София и се излъчва на живо чрез Facebook страницата на Борисов. На нея присъстват младежи от партията от цялата страна, както и бившите членове на кабинета на Борисов - Лъчезар Борисов, Костадин Ангелов, Томислав Дончев, Деница Сачева, Екатерина Захариева и Теменужка Петкова.

Толкова се объркаха, че се паникьосаха, каза Борисов по повод скандала с подслушванията. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно, допълни още бившият премиер.

Според него опонентите му искат да направят „нов Костинброд”.

Видя се, че на честни избори те не могат да победят. Ще видите какво нещо ще направят – канибализъм, добави Борисов и заяви, че вече хората не вярват на обвиненията за подслушване.

Борисов направи коментар и по петъчния брифинг на служебния финансов министър Асен Василев.

Естествено, че има проблем с бюджета. Аз имам проблем с бюджета от миналата година, откакто започна COVID-a и затворихме предприятия, заяви Борисов. Беше ужасно, всички тогава искаха увеличение на доходите и затова вдигнахме с 15% заплатите на МВР, на пожарната, на парите за първа линия, на доктори, пенсии, обясни още той.

Тогава вие (към служебния кабинет – бел. ред.) седяхте като опозиция и викахте давай, допълни Борисов. Сега от какво се оплаквате, COVID-ът си замина, попита още той. Мобилизирайте се и си събирайте приходите, за да се пълни хазната, каза Бойко Борисов.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:05 | 11.09.22 г.
fallback