IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Промоция на iuvo & Access Finance: Как да спечелите от свободните си средства

Платформите за инвестиции в P2P кредити са привлекателна възможност както за начинаещи, така и за напреднали инвеститори

08:38 | 05.07.22 г.
Промоция на iuvo & Access Finance: Как да спечелите от свободните си средства

Инвестирате ли средствата си с добра доходност по време на инфлация? Платформите за инвестиции в P2P кредити са привлекателна възможност както за начинаещи, така и за напреднали инвеститори.

Последните няколко години се оказаха наистина предизвикателни за тези, които търсят алтернативни начини да реализират доходност от свободните си средства. След 2 години пандемия и в условията на растяща инфлация и геополитическа криза с големи хуманитарни и икономически последствия, почти няма човек, който да не обръща голямо внимание на начина, по който управлява средствата си.

А това означава и да търси добри възможности да увеличи активите си. Във времена, в които пасивната доходност от традиционни финансови инструменти като банковите депозити става все по-неатрактивна, P2P пазарът предлага гъвкави продукти с висока доходност, с които привлича все повече потребители към тази форма на алтернативна инвестиция.

За годините от своето създаване iuvo* се доказа като надежден партньор на инвестиращите в P2P с разнообразно портфолио от кредитни оригинатори** и предлаганите от тях вземания по кредити със средна годишна доходност от 9,2%***.

Предимствата на P2P финансирането са видими:

- висока доходност;
- отлична възможност за диверсификация на инвестиционното ти портфолио;
- гъвкаво използване на средствата;
- изцяло онлайн интерактивна платформа за управление - бързо, лесно и удобно.

Екипите на платформата и кредитните оригинатори постоянно разработват и допълнителни бонуси и разнообразни промоции, с които да добавят стойност към получаваните лихви. Такава блиц промоция с един от най-търсените и предпочитани оригинатори в iuvoAccess Finance, привлича вниманието на все повече от потребителите. След огромния успех на последната им съвместна кампания, Access Finance отново предлагат на най-бързите потребители значително по-атрактивни условия. Само до 8 юли 2022 г. всеки може да избере между двете предложения на кредитния оригинатор:

- 9% лихва с 6-месечни кредити (с 1,5% над стандартно предлаганото от оригинатора);

- 9,5% лихва с 12-месечни кредити (с 1,5% над стандартно предлаганото от оригинатора).

Вземанията по кредити, които Access Finance публикува за продажба в платформата на iuvo*, са от клас „А“ и са с buyback на главница и лихва. Buyback се предоставия от кредитния оригинатор. В случай, че кредитополучател забави пълното погасяване на вноска с 30 дни, Access Finance възстановява инвестираната сума и лихвата спрямо погасителния план.

Access Finance и iuvo са част от Management Financial Group (MFG). MFG има компании в структурата си с над 17 години история в сферата на небанковото кредитиране, над 20 финансови компании на 7 пазара в Европа. Всички кредитни оригинатори, част от MFG, които традиционно са сред най-търсените от потребителите на iuvo*, имат и допълнителна групова гаранция.

Открий най-добрите решения за теб и твоите пари на https://www.iuvo-group.com/bg/ и постигни заложените си финансови цели с лекота.

* Платформата не е инвестиционен посредник и дейността ѝ не е регулирана от законодателството, касаещо инвестиционните посредници. Iuvo не е банка и средствата, преведени към профила на потребителя в платформата, не са депозити и не са гарантирани от закона.

** Небанкови финансови институции, предлагащи цесия на вземания по отпуснати от тях кредити.

*** Крайната доходност се определя от решенията на потребителя и не е фиксирана.

Последна актуализация: 23:19 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Икономика и политика виж още

Коментари

Финанси виж още