IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сигурни плащания онлайн с виртуален ПОС от Банка ДСК

Вече можете да заявите виртуален ПОС изцяло онлайн и да приемате плащания с дебитни и кредитни карти в онлайн магазини и платформи за онлайн търговия

11:39 | 14.04.22 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Илюстрация: Банка ДСК</em></p>

Илюстрация: Банка ДСК

За улеснение на своите бизнес клиенти Банка ДСК предоставя възможност и за онлайн заявка на виртуален ПОС, както и бърза и лесна интеграция с готови API за най-популярните платформи, достъпни през специализирания портал за дивелъпъри, който банката създаде. В резултат, процесът се оптимизира значително, а средното време за одобрение, имплементация и активиране на услугата, се намалява драстично.

Виртуалният ПОС на Банка ДСК дава възможност на търговците да приемат сигурни плащания в онлайн магазина си, като средствата от трансакциите постъпват директно по фирмената сметка. Услугата се предлага без такса за инсталация, годишна такса за поддръжка, а комисиона е по договаряне.

Желаещите да се възползват от виртуален ПОС могат да кандидатстват и получат предварително одобрение, дори ако все още не са клиенти на банката.

Онлайн търговците могат да следят плащанията в реално време, да блокират сума по картата на потребителя съгласно договорените условия, както и да върнат бързо и лесно сумата на клиента при необходимост. Това осигурява едно по-удобно и сигурно дигитално преживяване не само за тях, но и за техните клиенти.

Подобренията в процеса по кандидатстване за виртуален ПОС са част от стратегията на Банка ДСК да предлага все повече дигитални услуги и продукти за бизнес клиенти.

Повече информация за виртуалния ПОС на Банка ДСК можете да откриете в сайта на банката.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:56 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още