IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Графика на деня: 10-те най-добри работодатели в САЩ

Ако не е изненада, че Google e първенец, то кой е очаквал Пожарната в Ню Йорк да бъде на 20-о място

15:08 | 07.04.15 г.
Автор - снимка
Редактор
Графика на деня: 10-те най-добри работодатели в САЩ

Google. Costco. Marathon Petroleum. The Container Store. L.L. Bean. - това са петте най-добри компании, в които може да се намери работа в САЩ. Общо изследване на Statista.com и списание Forbes установява кои са 500-те най-добри работодатели в САЩ. И ако за мнозина не е изненада, че Google e първенец, то кой е очаквал Пожарната в Ню Йорк да бъде на 20-о място?

500-те най-добри работодатели в САЩ през 2015 г. са подбрани от 25 сектора, базирани на независимо изследване на Statista. 20 000 работещи за големи фирми или институции са били попитани дали биха препоръчали своя работодател или някой друг работодател в тяхната индустрия на потенциален нов служител.

Първото място за пореден път отива при онлайн гиганта Google, който е известен със шикозните си офиси и нетрадиционния си подход към работното място, което очевидно прави доста щастливи служителите в компанията.

Второто място е за веригата супермаркети Costco, които са и един от най-големите работодатели в САЩ. На трето място се класира производителят на нефтени продукти Marathon Petroleum, който е и със значителна преднина пред следващия от този сектор.

Графиката показва оценката за 10-те най-добри работодатели в САЩ от 0 до 10.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 05:07 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

Финанси виж още