IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Планът за "възраждането на Америка" на Байдън напредва

Това, което неговите предшественици обещаваха, но никога не успяха да постигнат, ще стане реалност по време на управлението на Джо Байдън

08:30 | 11.08.21 г. 6
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg L.P.</em></p>

Снимка: Bloomberg L.P.

Дори само по своите размери пакетът, който бе гласуван в Конгреса, показва огромната нужда от обновяване и модернизация на инфраструктурата в Съединените щати. Недостатъчно финансирана в продължение на години и едва поддържана, тя би трябвало сега най-накрая да бъде приспособена към нуждите на съвременното общество и икономиката с висока производителност в условията на изменението на климата.

Това, което неговите предшественици обявяваха и обещаваха, но никога не успяха да постигнат, ще стане реалност по време на управлението на президента Джо Байдън.

Това е голям успех за демократите особено след като законопроектът, за който сега гласува мнозинството от сенаторите, е плод на двупартийно сътрудничество. Байдън се стреми към тази надпартийност от самото начало. За да я постигне, той разумно бе „ремонтирал“ частично първоначалния си план.

Да се прави извод от този успех, че нов дух на надпартийност навлиза в американската политика, разбира се, би било погрешно.

Републиканските сенатори се съгласиха на плана, защото техните родни щати също ще получат голяма част от пая на Вашингтон - нормално политическо поведение с преследване на интереси, което не може да бъде прехвърлено в други области, особено не в тези, които са идеологически минирани.

Икономиката ще се възползва от законодателството – „по-доброто възстановяване“ на Америка, основната цел на администрацията на Байдън, постига известен напредък.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:30 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от САЩ виж още

Коментари

6
rate up comment 2 rate down comment 0
bgMan
преди 2 години
Щяло да стане реалност ама в пераската вселената на Марвел, хаха.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 3 rate down comment 0
bgMan
преди 2 години
Щяло да стане реалност....Да видим.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 2 rate down comment 0
Valentin13
преди 2 години
аз не очаквам да има икономическо възмездие, по-скоро ще бъде политическо, разпад.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 3 rate down comment 2
michaelis23
преди 2 години
мда напредват в разрухата и то с 200 ... ам техна си раота ако искат на мене да ми е кофти ? ... Глобалягите си въобразяват че кат изпотрошат собствената си кoшаpa с личен пример ше почнат и другите кат Канада например, мда ама има и други където не я играят тая игра и най накрая некролозите у Белио им дом ше се озоват в руини докато другите ще бъдат най накрая свободни от Сашефското робство и окупация ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 3 rate down comment 1
дядя Вова
преди 2 години
Планът за "възраждането на Америка" на Байдън напредва > и USDEBTCLOCK.org тоже цъка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 0
Императорът
преди 2 години
Ще разрушават "расистки" магистрали, нали?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още