IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН одобри ново търгово предложение за Формопласт по първоначалната му цена

Комисията е одобрила проект на МВР за закупуване на техника, информационни и комуникационни технологии на стойност 1,2 млн. лв. с 5% от вноските по "Гражданска отговорност” за 2009

22:10 | 18.11.10 г.
Автор - снимка
Създател
КФН одобри ново търгово предложение за Формопласт по първоначалната му цена

Комисията за финансов надзор (КФН) е одобрила коригирано търгово предложение от Пластхим-Т АД за закупуване на акции от останалите акционери на Формопласт АД по първоначално предложената цена от 1,17 лв. на акция, която бе равна на цената, по която Пластхим-Т закупи 51% от Формопласт от Еврохолд.

Последната сделка с акциите на Формопласт на БФБ е от 11 ноември на цена 1,09 лв. за брой.

Надзорният орган е одобрил проект на бюджет на Гаранционния фонд за 2011 г. съгласно чл. 290, ал. 8 от Кодекса за застраховането, който предстои да бъде разгледан и от съвета на фонда.

Комисията е одобрила проект, изготвен от МВР на основание чл. 288б, ал. 2 от Кодекса за застраховането, съдържащ конкретни дейности, които да се финансират със средства от Гаранционния фонд, представляващи 5% от средствата, събрани от вноски по застраховка „Гражданска отговорност” през 2009 г. Средствата са в размер на 1 177 558 лв. и ще бъдат използвани за закупуване на техника, информационни и комуникационни технологии.

КФН е отнела издадения лиценз за извършване на дейност като инвестиционен посредник на ИП Капитал Финанс ООД по тяхно искане.

Свързани компании:

Формопласт АД(FORM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:38 | 27.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още