IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Етропал със 7% ръст на продажбите, финансовият резултат остава близо до нулата

Дружеството е спечелило близо 45% от приключилите обществени поръчки за доставка на хемолинии и диализатори в страната, се казва в доклада му за дейността през първото тримесечие

18:32 | 10.05.11 г.
Автор - снимка
Създател
Етропал със 7% ръст на продажбите, финансовият резултат остава близо до нулата

Приходите от продажби на Етропал АД през първото тримесечие на годината се повишават със 7,1% на годишна база 2,452 млн. лв., показва неконсолидираният отчет на дружеството, публикуван чрез БФБ.

Приходите от продажба на продукция се покачват с 4,9% до 1,953 млн. лв., а приходите от услуги – със 6,7% до 416 хил. лв.

Компанията е на практика на нулата за тримесечието, като отчита нетна печалба от 6 хил. лв. при загуба от 7 хил. преди година.

Към момента на изготвяне на междинния доклад за дейността на дружеството то е спечелило близо 45% от приключилите обществени поръчки за доставка на хемолинии и диализатори в страната, се казва в доклада.

Последната сделка с акциите на Етропал на БФБ е от 15 април на цена 1,80 лв. за брой, което представлява спад от 47% от началото на годината и понижение от 17% за последните 12 месеца. Пазарната капитализация на компанията е в размер на 9 млн. лв.

Свързани компании:

Етропал АД - облигации падежирани(5EOA)

Етропал АД - Етрополе(ETR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:16 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още