fallback

10 пакета ще бъдат предложени срещу компенсаторки на 31-ви ЦПТ

Общо ще бъдат предложени 17 пакета в публични дружества

15:28 | 30.09.13 г.
Автор - снимка
Редактор

Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол /АПСК/ ще предложи акции от 17 дружества за продажба на 31-я централизиран публичен търг, който ще се проведе на Българска фондова борса-София АД.

В рамките на търга ще бъдат предложени за продажба пакети от дружества като ВМТ Орбита АД, Свободна безмитна зона - Бургас АД, Транзитна търговска зона АД, Частно акционерно дружество Зографски, Екарисаж – Пловдив АД, Хевия-Ким и др.

Пакети от 10 дружества ще се предлагат срещу непарични платежни средства. Информационните меморандуми на дружествата могат да се разглеждат в сградата на АПСК от 9.00 до 17.00 часа, всеки работен ден от датата на обнародване на тръжното обявление в Държавен вестник до крайната дата за провеждане на централизирания публичен търг.

Началната дата на предлагането на пакетите от акции на централизирания публичен търг е шестият работен ден от датата на обнародване на тръжното обявление в Държавен вестник, а крайната – 14 работни дни от обнародването.

Дружествата ще се продават на сегмент “Централизиран публичен търг” на “Приватизационен пазар” на “Българска фондова борса София” АД. Пълен списък на предлаганите пакети можете да видите тук.

Свързани компании:

Жилищни компенсаторни записи(BLKB)

Компенсаторни записи(BLKD)

Поименни компенсационни бонове(BLKC)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:16 | 27.08.22 г.
fallback