IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Валор Пропъртис" е на финалната права пред ликвидацията

На 11 октомври ще се провете общо събрание, на което ще се приемат крайният ликвидационен баланс и отписването на дружеството от Търговския регистър

12:53 | 07.09.21 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

На 11 октомври ще се проведе общо събрание на акционерите на „Валор Пропъртис“ АДСИЦ, на което ще бъде приет крайният ликдивационен баланс на предприятието.

Това се вижда от покана към акционерите за общото събрание, публикувана в Бюлетин Investor.

Акционерите ще гласуват и отчета на ликвидатора, ще го освободят от отговорност, както и ще вземат решение за разпределяне на имуществото на дружеството, останало след удовлетворяване на кредиторите и покриването на разходите за ликвидацията.

С друго решение акционерите ще одобрят отписването на дружеството от Търговския регистър.

Според крайния счетоводен баланс на компанията „Валор Пропъртис“ притежава активи за 256 хил. лева към 27 август. В началния баланс активите са били за 296 хил. лева.

Акционерите на дружеството взеха решение за прекратяването му и откриване на процедура по ликвидация на общо събрание на 11 декември 2020 г. Срокът за ликвидацията беше определен на 6 месеца с начална дата обявяването на поканата до кредиторите на дружеството в Търговския регистър.

Поканата до кредиторите е обявена в Търговския регистър на 26 февруари, т.е. трябвало е процесът по ликвидация да приключи до 26 август.

Свързани компании:

Валор Пропъртис АДСИЦ(VLRP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:11 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още