fallback

„ФеърПлей Интернешънъл“ прехвърля на „ФеърПлей Пропъртис“ офис сградата "Хил Тауър"

Сделката трябва да бъде одобрена на извънредно общо събрание на акционерите, което ще се състои на 22 ноември

10:39 | 21.10.21 г.

„ФеърПлей Интернешънъл“ АД прехвърля на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ офис сградата „Хил Тауър“ в кв. „Лозенец“ в София. Това съобщава „ФеърПлей Пропъртис“ чрез Бюлетин Investor.

Сделката трябва да бъде одобрена на извънредно общо събрание на акционерите на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ, което ще се състои на 22 ноември в същата офис сграда, където е централният офис на дружеството.

Бизнес центърът „Хил Тауър“ е отворен през 2007 г. заедно с хотела от веригата FPI Hotels and Resorts „Хил хотел“.

В портфолиото на „ФеърПлей Пропъртис“ влизат ваканционният комплекс „Санта Марина“ край Созопол, апартаментният комплекс и хотел „Св. Иван Рилски“ в Банско, комплексът „Марина Хил“ в Черноморец, проекти за жилища в кв. „Малинова долина“ в София, проект за ваканционен комплекс в Паничище.

На общото събрание акционерите ще гласуват и за освобождаване от длъжност на Райчо Дянков като член на съвета на директорите на дружеството. Решението трябва да бъде одобрено и от Комисията за финансов надзор (КФН).

На негово място в управителния орган влиза Кристина Димитрова Петрова, чието назначение също трябва да бъде одобрено от акционерите и от КФН.

Свързани компании:

ФеърПлей Пропъртиc АДСИЦ(FPP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:43 | 14.09.22 г.
fallback