IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Инфинити Капитал" дебютира на пазар BEAM на БФБ

Компанията е първи представител на сектора на недвижимите имоти на пазара за растеж

12:39 | 09.11.21 г. 3
<p>
	<em>Снимка: БФБ</em></p>

Снимка: БФБ

Търговията с акции на „Инфинити Капитал“ на пазара за растеж BEAM започва след успеха на първичното публично предлагане (IPO), в което компанията набра 1 355 516 лева, съобщи БФБ. 

„Приветстваме „Инфинити Капитал“, които са първият представител на сектора на недвижимите имоти на пазар BEAM. Това е потвърждение, че пазарът за растеж е подходящ и за секюритизиране на портфейли от недвижими имоти на инвестиционни компании“, заяви доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на БФБ.

Размерът на емисията на “Инфинити Капитал“ е 1 454 883 лева, разпределен в съответния брой акции, като всяка е с номинална стойност 1 лев.

Книжата на компанията се търгуват под борсов код INF.

„Инфинити Капитал“ ще вложи набраната допълнителна сума в реализацията на първия проект - комплекса от луксозни жилища „Аристократ Хилс“, вече като официален собственик и изпълнител.

Припомняме, че през октомври дружеството пласира 847 198 акции, или малко под 85% от предложените 1 млн. акции, при фиксирана цена от 1,6 лева. 

Свързани компании:

Инфинити Капитал АД(INF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:39 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 2 rate down comment 0
Dr. Vatnikov
преди 2 години
Но пъл има татуси по врата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 5 rate down comment 0
metalbig
преди 2 години
Но е обещала да построи. Така като гледам на beam се търгуват основно обещания. Смарт Органик вероятно ще са първите които имат някакъв работещ бизнес. А дали цената им 15 - 19 лв. е надута или нормална - друга работа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 3 rate down comment 0
redcretin
преди 2 години
Дето няма 1 тухла построена :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още