IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лекция за мотивация откара служители в болница

На трейнинг девет души получили изгаряния, след като вървели по жарава, за да преодолеят страховете си

11:34 | 08.07.10 г.
Лекция за мотивация откара служители в болница

Ден, посветен на мотивацията на служителите на една от най-големите агенции за недвижими имоти в Италия, завърши със сълзи и белези по ходилата на девет от служителите. Те трябвало да бъдат откарани в болница, след като били накарани да ходят боси по горещи въглени.

Алесандро Ди Прямо, бивш атлет, сега провежда обучения за мотивация на компании, казват деветимата служители на агенцията за недвижими имоти Tecnocasa, които пострадали от леки изгаряния след проведеното им обучение.

„Ходенето по жарава помага на хората да преодолеят страховете си, да се изправят пред ново предизвикателство и да разберат, че по-голяма част от задръжките им са причинени от самите тях“, казва Ди Прямо пред Ройтерс.

Според него хората от хотела близо до Рим, в който се е провело обучението, са използвали погрешен вид дърво и изкуствени въглища, за което той не е знаел.

„Върша тази работа от 12 години с хиляди хора и никога не е имало проблем. Самият аз първо минах през жаравата и не усетих нищо – всъщност същата вечер ходих и да потичам 16 км“, казва той.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:01 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още