IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоан Роулинг е най-вдъхновяващата работодателка

Участниците в запитването били вдъхновени от интересните истории на писателката милионерка

08:22 | 18.11.10 г.
Джоан Роулинг е най-вдъхновяващата работодателка

Авторката на книгата за Хари Потър, Джоан Роулинг, се нареди на първо място след проучване на общественото мнение коя от знаменитостите вдъхновява хората до толкова, че с радост биха работи за нея.

Писателката задмина водещата на едноименното американско толкшоу Опра Уинфри, както и първата дама на САЩ Мишел Обама.

Изследването е направено от сайта OfficeCavalry, създаден, за да помага на онези, които работят за себе си и нямат шефове.

Близо една пета от участниците в запитването гласували за Роулинг, изказвайки възхищението си към първата писателка милионерка за огромната популярност на героя й магьосник, както и за филма, който книгата е вдъхновила.

В категорията за мъже повече от 25% от анкетираните са посочили Алан Шугър, британски бизнесмен и звезда от британския вариант на телевизионното шоу „Стажантът“.

Шугър задминал музикалния продуцент и предприемач Саймън Коуел, създател на шоуто The X Factor, основателя на Microsoft Бил Гейтс, Ричард Брансън, както и Дейвид Бекам.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още