IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерцедесът от „Последният ергенски запой“ се продава за 95 000 долара

Колата е била напълно реставрирана след снимките и е снабден с редица екстри

11:59 | 09.12.11 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: eBay</em></p>

Снимка: eBay

Ако сте гледали „Последният ергенски запой“, не може да не си спомняте един старичък  Mercedes-Benz 220SE, произведен през 1965 г. Този автомобил беше в епицентъра на лентата на Джон Лукас. 

И една от ключовите сцени във филма е на катастрофата, която в крайна сметка отне живота на невинната кола, пише Businessinsider.

По всичко изглежда обаче, че най-малко една от колите, които са се използвали при заснемането, е оцеляла невредима. Според информация на Autoblog моделът 220 SE, който се появи във филма, е предложен за продажба в сайта за онлайн търгове eBay.

Според продавача - Cinema Cars, това превозно средство е било използвано за повечето снимки на интериора и след като купето е било напълно унищожено по време на правенето на филма, след това е било реставрирано в оригиналния си блясък.

Автомобилът се предлага в класически сребрист металик и тъмно син интериор. Той е реставриран и снабден с много екстри, включително рядка за модела фабрична климатична система. Пробегът е 99 000 мили, но продавачът насърчава да се направи независима проверка.

Колата е била предложена на начална цена от 85 000 долара.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още