IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтичната "Новогодишна нощ" оглави бокс-офис класацията в Северна Америка

През премиерния си уикенд комедията, в която участват Робърт де Ниро, Мишел Пфайфър и други звезди, е имала приходи от продажби в размер на 13,7 млн. долара

14:27 | 12.12.11 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Кадър от &quot;Новогодишна нощ&quot;.<em> Снимка:&nbsp;Warner Bros. Ent.&nbsp;</em></p>

Кадър от "Новогодишна нощ". Снимка: Warner Bros. Ent. 

Романтичната комедия "Новогодишна нощ" застана на първо място в бокс-офис класацията в САЩ и Канада през уикенда с приходи от продажбата на билети в размер на 13,7 млн. долара, съобщиха световните информационни агенции.

Действието на "Новогодишна нощ" на режисьора Гари Маршал се развива в навечерието на Новата година, а сюжетът разказва за преплитащите се истории на група нюйоркчани.

Робърт де Ниро е в ролята на винаги намръщен мъж, озовал се на болнично легло, а Мишел Пфайфър е жена, твърдо решена да спази дадените обещания преди края на годината. Героинята на Хилари Суонк ръководи новогодишното шоу на Таймс Скуеър, а Аштън Къчър е в ролята на млад мъж, който ненавижда новогодишната вечер. Освен тях в лентата блестят и звездите Сара Джесика Паркър, Холи Бери, Джон Бон Джоуви.

Лентата "Бавачката" с Джона Хил е на втора позиция с приходи в размер на 10 милиона долара.

На трето място е четвъртият филм от вампирската сага  "Здрач". Лентата "Здрач: Зазоряване: Част 1" е със 7,9 млн. долара приходи от продажба на билети през уикенда. Общо през четирите седмици, откакто е на екран, лентата е донесла на създателите си 259,5 милиона долара. 
 

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:34 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още