IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля и обеци на Уитни Хюстън се предлагат на търг

На аукциона ще се наддава за дълга рокля от черно кадифе, както и за сако и обеци, които певицата е носила във филма "Бодигард"

18:32 | 20.02.12 г.
Автор - снимка
Създател
Рокля и обеци на Уитни Хюстън се предлагат на търг

Рокля от черно кадифе, принадлежала на Уитни Хюстън, и чифт обеци, които е носила във филма "Бодигард" ще бъдат продадени на търг през март, съобщи AFP.

Вещите на Уитни Хюстън са предложени след неочакваната й смърт на 11 февруари, като търгът е насрочен за 31 март и 1 април.

Дългата черна рокля е оценена на 1000 щатски долара, но вероятно ще бъде продадена по-скъпо. Предварителната цена на обеците с изкуствени перли е 600 долара. Сако, което певицата е носила във филма "Бодигард", е оценено на 400 долара. 

Търгът "Холивудски легенди" с вещи на знаменитости се планира отдавна от Julien's Auctions. В него са включени бастун на Чарли Чаплин, сако на Кларк Гейбъл от "Отнесени от вихъра", принадлежности на Чарлтън Хестън от "Десетте Божи заповеди". 

Вещите на знаменитости често се предлагат на търг след смъртта им, казва Дарън Джулиън от тръжната къща. Според него дълго ще има интерес към Уитни Хюстън.

(БТА)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:10 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още