IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Арго" на Бен Афлек оглави бокс офиса в Северна Америка

Лентата спечели възторзите на критиката и това увеличи интереса към нея

12:37 | 29.10.12 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Кадър от лентата на Афлек. <em>Изображение: <span class="gtext">Warner Bros. Ent.</span></em></p>

Кадър от лентата на Афлек. Изображение: Warner Bros. Ent.

Драмата "Арго", режисирана от Бен Афлек, оглави бокс офис класацията в Северна Америка с приходи от продажбата на билети в размер на 12,4 милиона долара, съобщи Ройтерс, цитиран от БТА. Филмът разказва за кризата в Иран през 1979 г., когато американски дипломати са взети за заложници. 

Миналата седмица лентата "Арго" бе на втора позиция с 16,6 млн. долара приходи. Тя спечели възторзите на критиката и това увеличи интереса към нея.

На второ място този уикенд е анимационната лента "Хотел Трансилвания", която в навечерието на Хелоуин спечели 9,5 милиона долара от продажбата на билети. А това постави филма, в който главните герои говорят с гласовете на Селена Гомес и Адам Сандлър, с едно място напред в класацията в сравнение с преходната седмица, когато се нареди на трета позиция.

Новодошлата фантастика  "Облакът атлас" на Уашовски с участието на Холи Бери и Том Ханкс се нарежда на трето място с 9,4 милиона долара приходи, докато "Паранормална активност - 4", който доминираше предната седмица класацията, е на четвъртото място. Филмът събра 8,7 милиона долара, или общо 42,6 милиона долара от излизането си.

Още един ужас: "Сайлънт Хил: Откровение" е на пето място с 8 млн. долара през уикенда.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:46 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още