fallback

Виктория Бекъм купи супермаркет, но за да го превърне в офис

Дизайнерът упорито търсеше площи, където да настани своя бързо разрастващ се екип

17:40 | 20.03.13 г.

Модната империя на Виктория Бекъм се разраства все по-скоростно и офисът на бившата певица от Spice Girls в югозападен Лондон й отесня. След месеци на търсене на перфектния офис Бекъм най-сетне е открила своето местенце – близкият супермаркет Spar в квартала „Батърси“.

Площта от 850 квадратни фута въобще не може да бъде наречена луксозна, но пък е функционално и отговаря напълно на нуждите на дизайнера. Така че след малко освежаване търговските площи ще бъдат трансформирани в офис, допълва британското издание Daily Mirror.

Виктория Бекъм няма да премести централата на своята компания във вече бившия супермаркет. Екипът й обаче бързо се разраства и тя има нужда от нови площи, коментират близки до дизайнера.

Модната кариера на Виктория Бекъм започна преди осем години и се развива шеметно. Все пак тя е все още далеч от откриването на собствен магазин в някоя от столиците на модата – Париж, Милано, Манхатън или Лондон.

Благодарение на известния си съпруг – футболистът Дейвид Бекъм, който беше избран за посланик на Китайската супер лига - Виктория може да направи опит за пробив и на изток, коментира още таблоидът. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:33 | 11.09.22 г.
fallback