IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къщата на Леонардо ди Каприо в Малибу отново е за продан

Този път изглежда, че актьорът сериозно се е заел да търси купувач на имота до плажа

12:35 | 23.08.13 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;<span style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: Arial; font-size: 12.727272033691406px; line-height: 16.889204025268555px;">Zillow</span></em></p>

Снимка: Zillow

Къщата на Леонардо ди Каприо в Малибу преживя доста активностти на пазара на недвижими имоти. За онези, които не са проследили подробностите, Bloomberg предлага един бърз преглед:

През октомври 2002 г. ди Каприо купува имота на адрес 23736 Malibu Colony Rd, в Малибу, Калифорния, за 6 млн. долара. През май 2012 г. той дава дома си под наем за 75 000 долара на месец. През ноември същата година имотът повежда пазара в този район с цена 23 млн. долара, а през февруари 2013 г. отново бе обявен за наемане, на цена от 75 000 долара.

Сега актьорът отново предлага имота си за продан, но с намалена с 4,1 млн. долара цена, което значи за сумата от 18,9 млн. долара. И с обновени снимки в обявата, което значи, че може би този път е сериозен в намерението си да го продаде, пише Bloomberg.

По всичко изглежда, че звездата от „Великия Гетсби“ е имал късмет в намирането на наематели, защото в обявата за продажба пише, че имотът ще е наличен за оглед едва след Деня на труда. Предполага се, че някой друг ползва дома като летен наемател, в което има известен смисъл, като се има предвид, че имотът на ди Каприо е на брега на морето.

Новите снимки поясняват и описанието на имота, за който става ясно, че не е само една сграда, а три отделни единици с общо седем спални и шест бани. Основната къща доминира имота, като разполага с тераса на покрива, вътрешен двор и палуба, всички с изглед към плажа.

Построен през 1927 година,  домът е с високи тавани с открити греди, а кухненският етаж води направо към външни пространства, които печелят фенове с прекрасното време в Малибу и невероятната гледка. Други удобства на имота включват фитнес зала, две кухни (една в основната къща и една в отделна къща за гости), дървени подове и френски прозорци от пода до тавана.

Но защо ди Каприо би търсил толкова настървено купувач за такъв премиум имот на плажа? Отговорът е лесен: звездата просто вече не прекарва толкова много време на западното крайбрежие, предпочитайки Ню Йорк за свое постоянно местопребиваване. Той притежава екологичен мезонет в града и според слуховете търси още един пентхаус в Манхатън.

Снимки на имота вижте в галерията!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:15 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още